tirsdag den 10. maj 2011

3. maj. 5 km Kvindeløb - Viborg

Målet for de 5 km kvindeløb i Viborg var en podieplads ligesom i 2010.
De første 4 km gik det også helt og aldeles planlagt, med masser af fart i benene, rigtig høj kadence og god løbestil og fra km 2 lå jeg på 2. pladsen et pænt stykke efter en af de lokale atletik piger, som virkelig løber stærkt. Km tiderne var indtil km 4 helt som forventet. Men ak og ve så kom trætheden i kroppen, og opad bakken lige efter Nr. Mølle var der godt nok ikke meget fart i benene, og jeg som plejer at løbe kanon godt opad!
Jeg kunne høre at der kom andre løbere bagfra som kom tættere og tættere på, mens jeg havde alt at gøre med bare at komme fremad. Da jeg løb ind på stadium og manglede de sidste 400 meter var de virkelig tætte på og sådan ca. 50 meter før mål, var hele min krop ren syre og jeg kunne ikke skyde andet end sneglefart og da to andre meget unge løbere kom op var der absolut og aldeles intet at skyde med og jeg måtte derfor tage til takke med den noget utaknemmelige 4. plads, sølle 4 sekunder op til 2 pladsen.
Nu har jeg således også i bogstavelig forstand prøvet at følge motto´et " hellere dø i front end at komme i mål med overskud". Efterfølgende tog det mere end 5 minutter inden jeg kom helt til mig selv igen.
Jeg kan således konkludere at det var langt sjovere da jeg sidste år til ½ IM i Herrenkoog overhalede 2 tyskere blot 3 meter før mål og endte på 2. pladsen.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions