søndag den 15. maj 2011

DM Duathlon d. 8 maj

Så oprandt dagen, som jeg havde set meget frem til.
Jeg havde titlen som hurtigste age grouper fra 2010 og 1. pladsen i min aldersklasse at skulle forsvare. Målet var klart, alt andet end en 1. plads ville være skuffende. Jeg havde fået lidt nedtrapning og følte mig mentalt rigtig klar til stævnet omend jeg var lidt i tvivl om jeg var helt restitueret efter de 14 dages træningslejr på Fuerteventura, hvor jeg kun havde været hjemme en uge. De første 10 km blev løbet med overskud hele vejen, og jeg følte mig ikke presset på noget som helst tidspunkt, herefter et hurtigt skifte ca. 10 sekunder foran nr. 2, og så afsted på de 44 km cyklingen, hvor jeg fulgte planen, men opad den første bakke og ligeledes især den sidste længere stigning på 1. runde føltes noget hårdere end normalt og jeg kunne ligesom ikke rigtig få det til at fungere. Regnede med at det blot var fordi jeg lige skulle igang, men resten af cykelturen gik på samme måde, jeg manglede simpelthen den sidste topfart og det altafgørende overskud. Skiftede som nr. 2, ca. 45 sekunder efter den førende age group kvinde. Jeg var mentalt helt klar til at det skulle hentes i min ynglingsdisciplin det afsluttende løb, men ak og ve, jeg kunne absolut slet ikke løbe og følte at jeg nærmest faldt i med græsset. Ingen fart i benenen, kroppen blev presset, men jeg kunne desværre ikks skyde andet end sneglefart, og det må siges at være en del år siden at jeg har løbet så dårligt et afsluttende løb.
Jeg måtte derfor tage til takke med placeringen som 2. hurtigste age grouper og den for mig noget skuffende sølv medalje i min aldersklasse.
Der er kun et at gøre og det er at komme op på hesten igen. Som jeg altid plejer at sige, "modstand gør stærk" og jeg kommer altid stærkere ud på den anden side.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions