søndag den 22. maj 2011

Træning uge 20 - Cykelstyrt!

Ifm. cykling onsdag eftermiddag, tilbage til klnikken fra patienter, blev jeg bogstavelig talt jordet af en anden cyklist, som cyklede lige ud foran mig og jeg havde ikke en chance for at undvige hende og røg desværre en tur henover styret og landede på min venstre skulder. Dette resulterede i at jeg det meste af ugen ikke har kunnet svømmet, øv!. Satser dog på at være klar til svømning igen i næste uge.
Derimod er både løb og cykling gået helt efter planen i denne uge.
Har cyklet flere pas med kortere og længere intensitet og er kommet godt i gang med at bruge min Watt måler.
I går stod den på et længere roligt cykelpas på 150 km med andre cykelryttere fra CMV, hvor turen bl.a. gik til Hjøllund - Funder - etc. De andre nøjes således med 130 km, mens jeg selv måtte ud på bonusrunden for at nå de 150 km, som træneren havde planlagt.
I dag stod den på kortere krydstræning først 34 km cykling med kortvarig intensitet, sammen med Knud K (CMV)efterfulgt af 20 km roligt off bike løb, hvor løbet var præget af masser af overskud det meste af vejen.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions