mandag den 30. maj 2011

Træning uge 21 - "skade i mavemuskulaturen"- super fysioterapeut

Det gik forholdsvis ubesværet at komme igang med svømning efter en uges ufrivillig pause pga. cykelstyret i sidste uge. Har slet ikke mærket noget til den venstre skulder i denne uge, men derimod har jeg haft ondt i mavemuskulaturen, og er helt overbevist om at det skyldes cykelstyrtet.
Det lange krydstræningspas lørdag på 90-10-30-4 km gik rigtig godt og især på de 10 og 4 km løb var der masser af overskud og mange rigtig gode tempo km tider, så det tegner godt. Desværre var det ikke lutter lagkage, da jeg under løbet mærkede noget til "skaden"! Heldigvis har jeg en super fysioterapeut i Jette Vig og efter behandling på briksen idag, hvor hun fandt frem til at smerterne i mavemusklerne kort fortalt skyldes problemer i ryggen, (sikkert pga. cykelstyrtet), er jeg nu ret fortrøstningsfuld og sikker på at det skal vi nok få styr på, da jeg efterfølgende mærkede markant mindre til symptomerne i maven. Der er nogle som mener at skavankerne kommer pga. 4-tallet, men det tror jeg nu ikke rigtig på!

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions