tirsdag den 10. maj 2011

Træningslejr Fuerteventura uge 16+ 17.

Er lige hjemvendt fra Fuerteventura efter 14 dages træningslejr, hvor der er blevet trænet en masse km på cyklen i den hårde modvind og i det til tider kuperede terræn på øen.
Løbemæssigt har der været fokus på både de længere tempo ture op til 23 km, samt intervalløb, både af kortere og længere distance. Det har været rigtig godt med afvekslende terræn, hvor der også er mulighed for at løbe meget kuperede ruter, hvis man som jeg er til det. Vinden har også af og til drillet en del på løbeturene, men det er jo blot en ekstra udfordring, som på sigt gør en stærk.
Svømningen bestod af træning både i den helt fantastiske ol pool, 50 meter, og kanon lækkert varmt vand, selv kl. 06.30 om morgnen, er det varmt. Det kan virkelig anbefales at træne i den pool. Jeg kom også godt igang med åben vand svømning, hvor det af og til var meget udfordrende med de høje bølger og det faktum at vandet smager så meget af salt.
Derudover blev det også til enkelte ture på golfbanen sammen med Lasse og min karriere som golf caddie, varede kun et hul, så konkluderede Lasse at jeg gik alt for langsom med baggen på ryggen og jeg mente også at baggen var alt for tung for mig. Så hellere en ½ marathon end 18 huller på golfbanen, i så kuperet terræn. Fremover anbefaler jeg endten brug af golf vogn eller leje af en golf bil.
Det blev også til et enkelt krydstræningspas med rigtig høj intensitet som sidste forberedelse op til DM i duathlon, hvor jeg første weekend i maj skal forsvare DM guldet og placeringen som hurtigste age grouper fra 2010.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions