fredag den 3. juni 2011

1 plads til Holstebro triathlon 650-30-7 d. 2. juni

Endnu en gang et super arrangeret motionsstævne i Holstebro, hvor der ligesom sidste år var styr på tingene. Jeg fik først og fremmest en rigtig god svømmestart hvor jeg de første 400 meter lå helt perfekt, bag fire andre triatleter, men da ham foran pludselig skiftede bane, var jeg ikke helt opmærksom på dette og faldt desværre af, så faldt tempoet desværre lidt, men ifølge mit ur alligevel en forbedring af svømmetiden fra sidste år med knap et minut. Herefter et forsøg på et hurtigt skifte, men hvor det kostede lidt at jeg var ved at glemme at få startnummeret på. Jeg havde lidt svært ved at få det til at fungere i starten på cyklen, men efter ca. 5 km kom der endelig godt gang i benene. Vejret var virkelig med os, da vi havde høj solskin og en jævn vind, med til tider modvind på ud-hjem cykelruten og medvind en stor del af de sidste 15 km hjem igen. Herefter de afsluttende 7 km løb, hvor de første 2 km gik rigtig godt, så lidt træthed og nedsat hastighed og efter vendepunktet fik jeg igen rigtig godt fart i benene. Jeg kunne således løbe i mål med knap 5 minutter ned til nr. 2. Dejligt med årets første sejr.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions