onsdag den 22. juni 2011

1. plads til ½ Ironman i Jels d. 19. juni

Efter en tur til Herrenkoog i Tyskland, hvor jeg i lørdags stillede til start på ½ ironman og desværre måtte udgå efter punkteringer, valgte jeg i stedet at stille op på den halve ironman distance om søndagen i Jels.
Svømning var præget af at vandet ikke var mere end ca. 19 grader varmt, koldt om man vil. Jeg havde for anden dag i træk en rigtig god svømmestart, men overskuddet var der ligesom ikke rigtig om søndagen under svømningen, men jeg var alligevel første kvinde op af vandet, selvom tiden ikke var så hurtig som dagen før i Tyskland. Herefter en meget lang skiftezone, hvor jeg brugte meget tid, også for lang tid (plads til forbedringer)og tog mig tid til at tage en ekstra vest på, da det umiddelbart virkede noget koldt. Kom rigtig godt i gang med cyklingen, omend benene var noget trætte på den første omgang af de 88 km cykling. De efterfølgende omgange følte jeg mig rigtig stærkt kørende selv i den til tider hårde vind og holdt faktisk et ganske fint gennemsnit på cyklingen og fik cyklet planmæssigt efter watt angivelserne. Herefter et hurtigt skifte til løbet og så igang. Kunne godt mærke på løbet at jeg dagen før alligevel havde nået at cykle 50 km med højt tempo, så benene blev aldrig så friske som jeg havde håbet på og jeg kunne derfor hellere ikke helt holde det planlagte tempo. Jeg fik dog alligevel holdt et ret stabilt tempo og løb med fin kadence og lidt overskud de første 15 km, mens de sidste 5-6 km var kroppen præget en del af træthed. Nåede i mål efter en god oplevelse og med adskillige minutter ned til nummer 2. Ikke så god en sluttid som håbet, men racet fra dagen før i Tyskland er helt sikkert forklaringen på dette. Det var dejligt med en sejr ovenpå gårdsdagens oplevelse.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions