onsdag den 22. juni 2011

Nyt sponsorat indgået med AC sport ang. de mest fantastiske squeezy produkter

Jeg er utrolig glad for at have indgået sponsoraftale med AC sport ang. alt hvad jeg skal bruge af energi både i form af gels, energibarer, energi- drikke før, under og efter konkurrence. Produktet hedder squeezy og er efter min mening helt fantastisk. Det lover virkelig hvad det holder.
I søndags på den ½ ironman i Jels oplevede jeg for første gang i mange år ikke at have maveproblemer på det afsluttende løb, som jeg ellers har døjet utrolig meget med i efterhånden snart mange år. I squeezy produkterne er der nemlig kun lige præcist det i som der skal være og ikke andet.
Jeg glæder mig utrolig meget til at få afprøvet de forskellige energi drikke, energibarer, og gels i løbet af den næste periode frem mod IM Frankfurt.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions