tirsdag den 5. juli 2011

Ingen maveproblemer for anden konkurrence i træk - Brug af squeezy produkter under ½ IM

Her kommer så min opskrift på tilstrækkelig energi under ½ ironman og hvordan man undgår maveproblemer.
15 minutter før svømmestarten indtog jeg en squeezy energy gel med pære smag og ca. 250 ml. vand. Under cyklingen drak jeg 1 flaske i timen indeholdende koncentreret energidrik med lemon smag og vand og supplerede med 1 gel pr. time igen med pære smag. De første 13 km af løbet havde jeg en drink gel flaske i hånden med hindbærsmag. Den smager absolut fantastisk selv i varme. For hver ca. 2 km tog jeg en lille sluk af drink gel ´en og drak ca. 200 ml. vand til og hældte resten af vandet i håret som afkøling. De sidste 8 km indtog jeg to stk. gel igen med pære smag og drak ca. 250 ml. vand til.
Jeg følte ikke på noget tidspunkt at jeg manglede energi og havde absolut ingen maveproblemer. Håber nu at have fundet opskriften så jeg også på Ironman i Frankfurt kan undgå maveproblemer.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions