fredag den 5. august 2011

Restitutionstræning uge 30-31 - træningslejr på Fuerteventura

Hvordan kommer man sig bedst oven på den meget kolde oplevelse til EM i Frankfurt d. 24. juli, hvor benene blev temmelig "smadrede"?
Jeg var på race dagen i super form, har i denne sæson fået rykket mit cykelniveau op på det niveau som kræves, hvilket jeg har arbejdet med de sidste 1½ år og samtidig flyttet løbeniveauet et hak opad, svømningen er på et forholdsvist stabilt niveau. Så alt var som sagt klart.
Desværre bød de hårde vejrforhold ikke ligefrem ind til rekord vejr, så pr. må vente til næste sæson. De lave temperaturer, de mange regnbyger, krydret med meget hård vind, har efterfølgende gjort restitutionsperioden længere end normalt. Mine læg og achillesener var meget påvirket hele 5 dage efter racet, så den har stået på rolig og kortere både cykel og svømmetræning, samt core træning. Løbet har været sat på standby i snart 2 uger, helt efter planen, da den største risiko for skader altid kommer efter en ironman i forbindelse med løb for mit vedkommende.
Kroppen er ved at være ovenpå igen og jeg glæder mig meget til at fortsætte træningen fremmod årets helt store mål VM på Hawaii.
Har lige netop planlagt en uges træningslejr på Fuerteventura ganske tæt på afrejsen til Hawaii for at optimere forholdene på Hawaii.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions