mandag den 26. september 2011

Hawaii 2011

Vi kom frem til Big Island, Hawaii kl. 06.00 om morgnen d. 24. september, efter hele 36 timer på farten og noget mærket i kroppen efter den noget længere rejse end planlagt.
Min første kommentar var "I´m back". Hele lørdagen gik med at komme sig over strabadserne, få handlet ind, slappet af og så ellers tidligt i seng.
Vores hus har den mest pragtfulde udsigt over Keahou og er placeret mellem 8-12 km fra Pier, ved Kailua Kona (alt afhængig af hvilken vej man vælger at køre), hvor svømmestarten, skiftezonen og opløbsstrækningen er til VM. Afstanden er ikke noget problem da vi har lejet en bil og det tager mellem 10-15 minutter at komme til down town Kona. Huset har ligeledes både uden- og indendørs spa, samt lækker swimmingpool og generelt rigtig meget plads. Det er virkelig et mega fedt hus, hvor jeg næsten blev væk den første dag.
Søndag tidlig morgen, stod den på 2 km rolig svømning fra Pier i Kailua Kona, hvor jeg var lige ved at blive en del af en mini triathlon, hvor det var tilladt både at bruge snorkel, svømmefødder og våddragter. Undgik at blive en del af konkurrencen og på tilbagevejen fik jeg supergode fødder at svømme efter. Først da jeg kom op af vandet fandt jeg ud af at det var Michael Göhner, tidligere vinder af IM Roth og nr. 3 til EM i 2011. Men det skal dog siges at han også svømmede roligt. Senere så jeg andre af de berømte tyskere, både Timo Bracht, Hawaii nr. 6 både i 2009 og 2010, samt J. Rafael (EM nr. 2 i 2010), i færd med et af deres berømte dobbeltpas.
Senere på dagen, stod den på et dobbeltpas bestående af en længere cykling og kortere løb. Hvis der er nogen som siger at cykelruten udad highway´en er spændende så må de godt tro om igen. Til gengæld gik det bare derud da den første halvdel af cyklingen primært var i medvind, krydret med lidt sidevind. Det var staks noget mere udfordrende med hjemturen i hård side- og modvind. Udfordringen var at holde pulsen nede. Det afsluttende løb blev løbet i et ganske spændende terræn, da vi heldigvis bor et sted med masser af bakker. Fokus er hele tiden på at få tilstækkeligt at drikke og spise både før, under og efter træningen. Det er virkelig afgørende af have en ernæringsstrategi, som virker herovre, så den bliver der selvfølgelig arbejdet med ned til mindste detalje.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions