mandag den 26. september 2011

Melt down på Highway

Nu ved jeg hvad et melt down på highway´en betyder, som Chris Mccormac så fint beskriver i sin bog, " I am here to win".
Jeg havde den nok til dato hårdeste lange tempo løbetur idag på Hawaii. Løbeturen startede fra bunden af Palani Road ud til vendepunktet ved Energy lap og hele vejen retur. De første mange km gik det bare derudad med masser af overskud og fart i benene. Men de sidste 6 km var præget af at jeg var både utilpas, svimmel, havde lyst til af sætte mig ned i vejkanten og bare blive siddende indtil energien kom tilbage til kroppen, samt talrige stop. Jeg havde endda valgt at løbe tidligt og startede kl. 07.15, men med temperaturer over 30 grader og en uhyggelig høj luftfugtighed var kroppen tæt på et total kolaps og km tiderne de siste km var helt hen i skoven.
De siste 3 km blev løbet på overlevelsesinstinktet og tanken om at det gik nedad på Palani Road holdt mig oppe. Efterfølgende blev der fyldt masser af væske og energi på kroppen. Jeg regner med at det gode ordsprog, " en dårlig general prøve giver en god konkurrence", passer. Derudover har jeg på onsdag ligeledes en lang løbetur, selvom det kun er i roligt tempo, så kunne det være rart med en god løbeoplevelse.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions