mandag den 17. oktober 2011

Ferie på Oahu

De første par dage gik med at komme sig over årets helt store skuffelse, VM på Hawaii.
Herefter stod den på sightseeing op/ned af gaderne i Honolulu.
Vi boede helt ned til Waikiki beach, og kunne således falde i søvn til lyden af bølger, hvilket er en absolut fantastisk oplevelse, og meget beroligende. Vi fik svømmet en del i dagene efter racet.
Efter 3-4 dage lignede jeg nu en kvinde som var alderssvarende og ikke en på ca. 70 år, når jeg skulle op/ned fra stranden, trappegangen havde set noget bedre ud, e.l. Det dejlige varme vejr og i mit tilfælde kombineret med 2 timer i drop teltet d. 8/10, gjorde at jeg restituerede ganske hurtigt. Vi var også en tur i Pearl Harbour for at opleve alt omkring det ligesom i 2005, var det en rigtig spændende oplevelse. Derudover blev det også til fantastisk snorkling i Hanauma Bay, en bugt fyldt med de mest fantastiske farverige fisk.
Alt i alt havde det været en rigtig dejlig ferie sammen med kærste og svigerfamilien. Det eneste minus var selvfølgelig min off dag til VM.
Fik senere at vide at jeg nærmest var som en indfødt på Hawaii, når vi nu havde været på Hawaii hele 5 gange. Uanset hvad må jeg også sige at jeg elsker at være på Hawaii. Det har været fantastisk at være så priviligeret at have været på Hawaii 5 gange.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions