mandag den 3. oktober 2011

Kukio Blue Water Swim konkurrence - Forstuvet tå!

I lørdags var det tid til året Kukio Blue Water Swim, som er en åben vand konkurrence på 2 km, hvor rigtig mange lokale svømmere og en del triatleter deltager. Det er en konkurrence hvor startgebyret går primært til at bevare det område vi svømmer i. Den første gang jeg deltog i konkurrencen var i 2009. Svømningen foregik i en mindre bugt hvor der var rigtig langt ud til 1 km bøjen. Jeg har igennem længere tid haft rigtig god følelse i vandet og fornemmelse af at jeg er rigtig stærk især i høje bølger og når der er meget strøm. Det skulle vise sig at være helt rigtigt. Jeg fik en rigtig god start, men især de første 1000 meter var hårde med mange rigtig høje bølger og strøm, så man ind i mellem blev kastet fra side til side. Jeg fandt heldigvis en lokal svømmer som var helt fantastisk til at svømme lige, hvor jeg lå hele vejen og ind i mellem måtte kæmpe for at holde hans fødder, men da jeg manglede ca. 200 meter lykkedes det mig efter flere forsøg endelig at svømme forbi ham. Jeg sagde selvfølgelig efterfølgende mange tak for hjælpen. Men det bedste af det hele var at jeg svømmede hele 3 minutter hurtigere end for 2 år siden, hvor jeg syntes at jeg havde svømmet en god tid. Så en ting er sikker, min svømmeform er hvor den skal være og det lover godt for på lørdag.
Desværre stødte jeg senere min trejde tå på venstre fod ind i en lavesten, simpelthen fordi jeg var uopmærksom, meget dumt. Håbede selvfølgelig på at det bare var slaget, men desværre er tåen forstuvet. Nu er den intensive behandling med is, kompression, ibumetin kur og felden gel gået ind og tåen er i bedring. Men som min fysioterapeut Jette Vig skrev til mig efter at have givet rigtig gode råd vedr. tåen, "det kommer helt sikkert til at gøre ondt under konkurrencen, men så er det jo godt at du er både stædig og har ukuelig vilje". Midlertid er der dømt løbepause, men idet løbeformen er helt på plads kommer det ikke til at influere på min konkurrence. Jeg ser det med tåen som en ekstra udfordring. Der er jo hellere ikke noget her i livet som skal være alt for let. Modstand gør stærk.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions