mandag den 3. oktober 2011

Svømning med delfiner

I sidste uge var jeg super heldig to dage i træk til åben vand svømning fra molen i Kailua Kona (starten af svømningen til VM) og begge gange efter ca. 800 meter kom jeg til at svømme kortvarigt med delfiner. Den første dag var der godt nok kun to voksne delfiner som svømmede lige under mig.
Den efterfølgende morgen var der en hel flok på hele 12 delfiner som svømmede lige under mig helt nede ved bunden, hvilket i følge de lokale skulle betyde at de højst sandsynligt sover. Delfiner svømmer og sover med det ene øje lukket og det andet øje holder øje med mulig fare.
Delfiner er et utrolig flot og efter sigende intelligent pattedyr som jeg virkelig sætter pris på at komme så tæt på. Jeg har været så priviligeret at jeg de fem gange jeg har været til VM har svømmet med delfiner hver gang.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions