torsdag den 3. november 2011

Restitutionstræning

Så har den største skuffelse lagt sig. VM på Hawaii er blevet nøje gennemanalyseret af min træner og jeg så jeg kan tage de vigtigste ting med og arbejde konstruktivt med dem fremover. Jeg ser nu fremad mod næste sæson, hvor der skal arbejdes med at forbedre mine styrker og mindske mine svagheder så jeg fohåbentlig kan rykke mit niveau endnu en tand opad. Den første uge efter Vi var kommet hjem fra Hawaii gik med med minimal træning og at kroppen skulle omstille sig igen på de tolv timers tidsforskel mellem Hawaii og Danmark. I øjeblikket nyder jeg at træningen for en gangs skyld ikke er planlagt, så den står på rolige løbeture og svømning, samt styrketræning hvor jeg er begyndt at træne efter et nyt koncept TRX som er meget specifik core træning som jeg forventer mig meget af. Jeg vil således også snart begynde med rolige kortere cykelture udenfor og spinning indenfor.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions