torsdag den 3. november 2011

tusind tak til mine sponsorer

Jeg vil sige rigtig mange tak til mine sponsorer som har været en uvurdelig støtte i denne sæson. Uden jer kunne jeg slet ikke have opnået de mange sejre i denne sædon. Der skal således lyde en stor tak til Hans-Henrik ved Nordea, Viggo ved Danglas, Claus ved Nilfisk ALTO, Karl Ejnar Frost ved Frost Superbest, mine tre chefer ved Viborg Klinik for Fysioterapi, Christian ved Cep, Henrik ved Runners Corner, Allan og Carsten ved AC Sport, samt Kim fra active aid og Vifra sport. Jeg ser frem til forhåbentlig at fortsætte samarbejdet fremover.

Den absolut største opbakning har jeg på hjemmefronten fra Lasse, uden dig var det ikke lykkedes mig at blive Europamester i Frankfurt for trejde gang og sidst men ikke mindst du var den afgørende faktor for at jeg overhovedet kom i mål til VM på Hawaii.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions