fredag den 2. december 2011

Sidste uge med ustruktureret træning

Efter en lang sæson er det dejligt med en periode med ustruktureret træning som i høj grad er lystbetonet. Kroppen trænger til at slappe af og jeg har virkelig nydt at træningen ikke var planlagt. Men når det er sagt glæder jeg mig også til komme igang med den strukturerede træning som er en omend meget vigtig årsag til de til tider rigtig gode resultater som jeg har opnået igennem en del sæsoner. En ting er sikkert, kontinuerlig, struktureret og meget velplanlagt træning med fokus på de helt rigtige ting for mig gør en kæmpe forskel.
Eftersom jeg stadig har mod på flere sejre glæder jeg mig til at komme igang igen med træning som min træner Tommy Nielsen har planlagt udfra mine ønsker og behov. Jeg ser frem til at have nye fokuspunkter samt at afprøve en lidt anden træningsmetode end tidligere for at rykke mig endnu et niveau opad indenfor alle tre discipliner. Så fra mandag d.5 december går det løs igen.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions