mandag den 30. januar 2012

Løbestilsanalyse

I sidste uge blev de to første seancer ift. analyse af min løbestil gennemgået og jeg fik en del udspændingsøvelser, som jeg skulle igang med, samt nogle styrke og stabilitetstræningsøvelser og sidst men ikke mindst enkelte løbetekniske øvelser. Alt sammen med hensigten at optimere mit afsluttende løb, så jeg forhåbentlig kommer til at løbe rigtig stærkt og med en rigtig god løbeøkonomi.
Jeg har 3-4 seancer løbende henover foråret hos min chef Jette Vig, hos Viborg Fysioterapi. Hun har tidligere hjulpet mig i høj grad, så jeg forventer mig rigtig meget af disse seancer, hun er virkelig en super sej fysioterapeut, og hun forstår at skille en ad for derefter at samle en sammen på den helt rigtige måde.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions