søndag den 1. januar 2012

Træningslejr/ferie på Fuerteventura

Så har jeg atter engang været en lille smuttur på Fuerteventura, både for at træne men også for at holde ferie i en uge. vejret var dejligt og ikke alt for varmt med ca. 20-22 grader dagligt og en fin jævn nordvestlige vind daglig. Ugens højdepunkt ifm. Svømning er helt sikkert det fedeste udendørs 50 meter bassin, hvor man virkelig kan genfinde svømmeglæden hvis den har været væk eller som i mit tilfælde har været præget af en dårlig skulder og deraf en tvungen svømmepause. Det var virkelig fedt at svømme igen og så med kun lidt ømhed i skulderen bagefter og ingen smerter i skulderen. cykelturene var af varierende længde og med alt fra høj intensitet til længere rolige ture for At optimere fedtforbrændingen. Det var virkelig fedt med decideret bjergkørsel ind i mellem, de ture holder jeg utrolig meget af. løbeturene blev primært løbet i kuperet terræn og med meget varieret intensitet alt afhængig af hvad træneren havde planlagt. Derudover havde Lasse og jeg lejet en bil så vi fik set noget af øen denne gang. Han var som sædvanlig en rigtig flittig bruger af golfbanen, hvor jeg også var med ind i mellem, men jeg foretrækker nu at putte på putte banen fremfor at spille på banen, så der nøjes jeg med at være den opmuntrende caddie. Glæder mig til at komme igang med nye fokus punkter i denne sæson for at højne mit niveau både fysisk indenfor alle tre discipliner men i lige så høj grad har jeg valgt at fokusere på at arbejde med det mentale.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions