fredag den 3. februar 2012

Forlængelse af sponsorat med Runners Corner af Brooks sko i 2012

Super fedt at sko sponsoratet fra 2011 er blevet forlænget og således også gælder sæsonen 2012. Jeg har i samarbejde med Henrik fra Runners Corner forlænget aftalen med brooks sko. Jeg er utrolig glad for at løbe i brooks sko uanset om det gælder mængdeskoen brooks glycerin eller racer 5, som jeg løb i da jeg blev europamester for trejde gang i juli 2011. Jeg har efterhånden prøvet de fleste af brooks modeller og jeg må sige at det er superfede sko uanset hvilket par man vælger.
Når vejret artet sig skal jeg igang med at afprøve Chrissie Wellington skoen som er en superfed race sko, med minimal vægt og forhåbentlig masser af fart i.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions