tirsdag den 13. marts 2012

Endelig begynder alle cykelturene at give afkast

Jeg har kæmpet indædt på adskillige cykelture, men har måtte sande at nogle af A rytterne i CMV er i rigtig god form allerede nu og når de tilmed kører elastikkørsel ind i mellem, ja så hænger jeg noget bagefter.
De er godt nok vældig søde og vender altid om efter mig, hvis jeg eksempelvis er faldet af under kørsel opad en lang bakke. Men er der noget jeg virkelig har svært ved ja så er det at være sidst (hvem snakkede om udbredt konkurrencegen).
Endelig i søndags på en 110 km kunne jeg cykle med overskud det meste af vejen, hvilket er en rigtig dejlig fornemmelse, så formen er helt sikkert på vej i den rigtige retning. Målet er klart for denne sæson, på et eller andet tidspunkt er jeg nød til virkelig at træde i karakter og forsøge at give nogle af A rytterne baghjul eller måske nøjes med en enkel skiltespurt. Hvem ved hvad det kan blive til?

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions