fredag den 13. april 2012

Overbelastet baglår på spil igen

Efter ca. 1 ½ uges træning med god høj intensitet både på cyklen og ifm. svømning, krydret med rolige løbeture og specifik træning af baglåret, så gik det desværre galt igen tidligere på ugen under en rolig løbetur. ØV, øv, og atter øv, nu må jeg desværre sande at årets første DM bliver uden min deltagelse, da jeg simpelthen ikke kan nå at få nok fart i benene. Jeg er nød til at have genoptræningen af baglåret som absolut højeste prioritet. Dette betyder atter engang skånkost ift. alle disciplinerne og muligvis en skanning af baglåret indenfor den nærmeste fremtid for at afklare skadens omfang. Vi har hele tiden haft en overbelastning i baglåret for øje, men på stående fod er jeg i tvivl om der er noget værre i vejen. Motivationen er hellere ikke på sit højeste, men mon ikke den kommer op igen, når jeg får klarhed over skadens omfang.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions