søndag den 3. juni 2012

Cykling med de seje A ryttere

For trejde weekend i træk havde jeg selskab af de seje a ryttere fra cykel motion viborg. I Går må jeg dog indrømme at jeg især de første 2 timer tænkte om ikke snart de begyndte at blive trætte, da vinden var ubehagelig hård og mine ben absolut ikke var klar til at cykle med stram kæde. Men der var ikke andet at gøre end at hænge i det bedste jeg havde lært og de hårde minutter med minimum 220 watt var ikke noget problem at få cyklet. Blev de så trætte, ja men først efter ca. 95 km og så var der jo kun 25 km hjem. efterfølgende var der dømt kortere off bike løb til mig. Cykelrytterne fik tilbud om at løbe med, men sjovt nok så valgte de det fra helt uden tøven, mærkeligt! Trætte cykelben kan heldigvis godt løbe, så det blev et godt off bike løb og giver håb for fremtidige stævner.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions