lørdag den 23. juni 2012

Lang cykling

Med udsigten til mega dårligt vejr valgte jeg idag at cykle ugens længste træningspas fremfor i morgen, hvor der ikke meldes om ret mange timer uden regn. Det var dejligt at have selskab af A rytterne fra CMV noget af vejen, så går tiden ligesom lidt hurtigere.
Jeg kunne dog godt mærke at de mange cykelkilometer i kuperet terræn gjorde at benene endnu ikke er friske. Jeg glæder mig til i løbet af de næste 14 dage at mærke hvordan de mange træningstimer helt sikkert bærer frugt og giver en massiv formfremgang. Lige nu er jeg ved at finde ud af hvornår årets første Triathlon stævne skal løbe af stablen, så jeg får afprøvet de vigtigste ting mhp. EM i august.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions