søndag den 1. juli 2012

Dansk mester i min aldersklasse til DM i kort Triathlon

Det var fedt igen at være i ilden. coaching seancen hos Torbjørn Sindballe hjalp mig meget ift. Svømningen, så det var en rigtig god oplevelse. I min iver for at komme ud i vandet og prøve at svømme i det kolde vand gik jeg over chip måtten sammen med herrerne, som startede 5 minutter før damerne, fik dog at vide at jeg skulle gå tilbage, hvilket jeg gjorde men tænkte ikke mere over det, indtil jeg efterfølgende har erfaret at der er blevet lagt 5 minutter til min svømmetid, ups. Og en fejl jeg helt sikker ikke gentager.
De første ca. 300 meter var vandet godt nok noget koldt, da vandet kun var 14,1 grad varmt, men det gik faktisk godt med en tid på 25 minutter, hvortil der blev lagt 5 minutter, øv, øv. Jeg kan jo desværre kun takke mig selv for fejlen. De 40 km cykling var præget af noget tunge og trætte ben efter Fuerteventura træningslejren, så det gik ikke som forventet. Løb noget konservativt de første ca. 5 km, da jeg kun har meget lidt fart i benene, og forsøgte at løbe lidt progressivt de sidste 3 km. Min km tid på løbet var ca. 4.30 min, så et pænt stykke fra vanlig niveau, men et skridt i den rigtige retning. Trods de ekstra 5 minutter fra svømningen vandt jeg min aldersklasse med ca. 20 minutter ned til nr 2, så der var en ok start på sæsonen. Nu gælder det om at få mange hårde løbe km i benene frem mod EM i Wiesbaden, så jeg kan afslutte med vanlig styrke.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions