tirsdag den 11. september 2012

Præsentation af min nye super træner

Jeg er utrolig glad og stolt over at kunne præsentere min nye træner, Torbjørn Sindballe.
Jeg har aldrig tidligere oplevet så høj grad af professionalisme, som han udviser. Han har en helt unik viden om stort set alt indenfor triathlon, og han formår i høj grad at videregive dette. Det bliver en utrolig spændende proces for mig at arbejde sammen med ham. Dette efterår skal vi arbejde med nogle helt specielle ting, lige præcis mine behov og helt unikt designet til mig.
Målet for sæsonen 2013 er klart, jeg skal være så mental og fysisk fit, som aldrig tidligere set og forhåbentlig kan vi sammen få indfriet mine mål. Jeg ser virkelig frem til dette samarbejde, det bliver for fedt!. Forventningerne er i top og jeg er ikke et sekund i tvivl om at de bliver indfriet.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions