tirsdag den 6. november 2012

Træning går fremad uge for uge

Det er virkelig fedt at mærke at kroppen bliver stærkere uge for uge, efter at de nye fokus punkter er blevet sat i højsæde. Jeg har virkelig genfundet glæden ved min sport igen og glæder mig hver gang til at se hvad det nye program indeholder. Mit program er helt specielt kun for mig og det virker helt efter hensigten. Min fysioterapeut har som hun siger skilt mig ad og samlet mig igen, og har fundet styrker og svagheder som jeg nu igennem en længere periode har arbejdet særdeles målrettet med og det begynder at bære frugt. Der er ingen tvivl om at Torbjørn Sindballe, Jette Vig og jeg har fat i de helt rigtige ting. Seneste nye tiltag er Pilates Reformer under kyndig vejledning af min fysioterapeut Jette Vig, hos Viborg Fysioterapi.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions