tirsdag den 8. januar 2013

Bike fit hos Nicolai Norrid

Et af mine fokuspunkter ift. Procesmål er i år at optimere min aerodynamik på min enkeltstartscykel, min højt elskede Kuota Queen K ramme. Hvad gør man når nu ikke man selv er vildt nørdet og teknisk fantastisk, ja man finder selvfølgelig en af Danmarks bedste bike-fitter. Han hedder Nicolai Norrid og bor i Helsingør, helt oppe i Nordsjælland. Sikke en tur i bil frem og tilbage samme dag, men ingen tvivl om at han har været en kæmpe hjælp. Jeg er vildt imponeret over så stor en viden han har. Det hele var virkelig yderst professionelt, bla. Med diverse videooptagelser, måling af bevægelighed for hele kroppen, stabilitetstest, måling af bredden af fødder, e.l. Har fået hjælp til hvilken type Triathloncykelsko, der passer lige præcis til mine fødder, hvilken enkeltstartshjelm der vil være den rette, og sidst men ikke mindst en virkelig optimal siddestilling, som passer lige præcis til mig. Nu glæder jeg mig til at få indkøbt de forskellige dele og få det afprøvet i praksis, så der virkelig kan komme super fart i benene både under cyklingen og sidst men ikke mindst under løbet. Det bliver for vildt. Fik selvfølgelig også hjælp til hvilken anden ramme der passer lige præcis til mig ift. Den optimale siddestilling, hvilket jo er super vigtigt hvis jeg en dag skal købe en ny ramme, så jeg ikke køber den forkerte. Konklusion, et bike fit kan varmt anbefales og helt sikkert hos Nicolai Norrid. Go for it!

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions