torsdag den 28. februar 2013

Sponsoraftaler for 2013 er nu helt på plads

Det er virkelig dejligt at jeg har fået nogle rigtig spændende sponsorer for 2013 sæsonen, både en god blanding af "gamle" sponsorer og en del nye sponsorer. Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med dem alle og få indfriet både mine egne men i lige så høj grad mine sponsorers forventninger. Jeg er sikker på at 2013 bliver et ganske udbytterigt år for alle parter idet jeg ved at vi sammen kan nå nye højder, det bliver et super spændende proces. Jeg glæder mig rigtig meget til at markedsføre mine sponsorer alt det jeg kan og give dem fuld valuta for pengene. Klik ind på mine sponsorer og se mere på deres hjemmesider.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions