torsdag den 21. marts 2013

Sidste uge på Fuerteventura

Den sidste af to uger på Fuerteventura blev en super hård, dejlig trættende og meget givtig uge både på det fysiske og det mentale plan. Når man træner rigtig mange timer alene især på cyklen har man jo en fremragende mulighed for at arbejde med det mentale og det må jeg sige, det har virkelig været lærerigt på rigtig mange måde. Jeg glæder mig sindssygt meget til at få det praktiseret i konkurrencer senere på året. En ting er sikkert, når de nye tiltag min træner og jeg har arbejdet med virker så vildt godt i træningen, så bliver det helt sikkert et rigtig brugbart værktøj under konkurrencerne og det glæder jeg mig rigtig meget til. Der var virkelig fedt både at svømme timevis under åben himmel men i lige så høj grad åben vand svømningen. Cyklingen på Fuerteventura er jo altid inspirerede da naturen specielt med bjergene og udsigten til det klare tyrkisblå vand altid giver gode minder til krop og sjæl. Jeg sætter også rigtig stor pris på diverse løbeture i det kuperede landskab, det er virkelig fedt. Alt i alt 14 dage som er gået stort set efter planen.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions