søndag den 10. marts 2013

Træningslejr på dejlige vindblæste Fuerteventura

Denne uge har budt både på mange spændende oplevelser på Playitas, nærmere betegnet Fuerteventura hvor jeg befinder mig i øjeblikket, mens den hårdtarbejdende revisor måtte blive hjemme i lille Danmark.
Ugen startede med vindstød af tæt på orkanstyrke, hvor to triatleter fra Randers og omegn alligevel besluttede at cykle en tur, de lå nærmest sidelæns på cyklen, blev smidt ind på vejen flere gange, men overlevede, da de kom tilbage til resortet var enkelte træer rykket op med rødderne, og der gik historier om andre atleter som var blevet smidt i ud i lavaen, godt at lille frk. Schmidt valgte den sikre løsning og styrketrænede indenfor i stedet. Dagen efter skulle jeg have gang i den famøse åben vand svømning, hold nu op sikke nogle bølger, hvor jeg undervejs flere gange blev kastet rundt, men det måtte jeg jo bare tage med oprejst pande og måske var det forklaringen på at ikke andre havde fået den tåbelige ide at svømme.
Heldigvis har vejret siden vist sig fra den gode dejlige varme og vindblæste side som jeg kender fra alle de andre gange på Fuerteventura. Det er virkelig fedt at få trænet en masse kvalitetspas, have tid til at restituere, spise, sove og være helt og aldeles fokuseret på et formål, det må jeg sige, det bliver jeg vist aldrig træt af. This is life, som jeg nyder i fulde drag. Ugens motto fra træneren har også været; "nyd det, nyd det" og det har jeg virkelig taget til efterretning. Heldigvis er der en uge mere på denne dejlige ø, inden det forår som jeg har bestilt kommer til lille Danmark.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions