mandag den 13. maj 2013

3.plads for hold til Løvel Velgørenheds Duathlon

Team Runners Corner Tri stillede op på distancen, 10 km løb, 40 km cykling og 5 km løb. Desværre var vi allerede efter de første 10 km sat godt og grundigt med næsten 6 minutter, selvom Nikolaj Løb ny pr. Stefan cyklede en supertid, som dog stadig ikke var hurtig nok ift. Det førende hold, som også havde dagens hurtigste cykeltid, så da jeg skulle løbe var der over 6 minutter op til det førende hold, og jeg skiftede samtidig med vel nok en af Danmarks mest lovende kortdistance løbere, Nanna Bagger. Jeg løb alt hvad jeg kunne men efter Ironman Sydafrika må jeg blot sande at der ikke er vildt meget fart i benene, så holdet måtte tage til takke med en 3. Plads. Vi gjorde alle tre alt hvad vi kunne, men blev simpelthen slået af to bedre hold. Så når alt kommer til alt må vi være tilfredse med 3. Pladsen.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions