onsdag den 26. juni 2013

1. plads til KMD challenge 1/10 ironman i Ålborg

Sidste weekend skulle de seneste ugers fokus på højintensitet træning endelig stå sin prøve. For første gang siden 2004 skulle jeg igen prøve kræfter med 1/10 ironman, en noget uvant distance for mig. Tilbage i 2004 lykkedes det mig faktisk også at vinde 1/10 ironman konkurrencen i Randers, lidt sjovt at tænke på når jeg nu ikke ser mig som sprintertypen! Starten gik med 10 sekunders intervaller mellem deltagerne og vi skulle svømme de 400 meter i Ålborg friluftsbassin, hvor vandet kommer ind direkte fra Limfjorden. Dette betød at man knap kunne se en meter frem så beskidt var vandet, men heldigvis var der jo lagt banetov ud, som vi flere gange skulle krydse under, da vi skulle svømme som en slynge, op og ned igennem hele bassinet. Vandet var vildt koldt, men jeg formåede alligevel at holde et rigtig fint højt tempo. Målet var klart fra start, all out hele vejen til mål. Der var mellem 3-400 meters løb mellem bassinet og T1, hvor Kuota´en stod klar til kamp. Et hurtigt skifte henover tidsmåtten og ud på den kun 6 km lange rundstrækning, som skulle cykles igennem 3 gange. Ruten var præget at masser af sving, til tider dårlig asfalt og desværre også en del biler, hvilket gjorde konkurrencen meget farlig ind i mellem. Jeg måtte flere gange bremse hårdt op for at undvige en bil, eks. undgå at en bil bakkede ud i mig. Alt i alt ting som gjorde at det var svært at holde et rigtig højt tempo og da benene de første 6 km ligesom ikke rigtig var klar til kamp, blev cyklingen ikke så prangende som i Herning weekenden før. Efter de 18 km cykling, et rigtig hurtigt skifte i T2, hvorefter jeg løb all out 4 km, på en rigtig fin løberute blanding mellem grusstier og asfalt. Det var fedt at mærke at jeg på de afsluttende 4 km var intet mindre end flyvende og løb en rigtig fin tid. Jeg var suveræn hurtigste kvinde i en tid på 56 minutter. Vejret var dejligt med masser af solskin og dejlig vind, lige som jeg holder af. Bortset fra at cykelruten ikke var lukket for biler, var det et rigtig fint arrangeret stævne. Fed oplevelse hvor det var intet mindre end hårdt fra start til slut og super mental træning.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions