tirsdag den 11. juni 2013

2. plads til Herning triathlon

Søndag d. 9. juni deltog jeg i Herning triathlon på distancen 650 meter svømning, 30 km cykling og 7 km løb. Vejret viste sig fra den gode sider, masser af solskin, krydret med dejlig meget vind, lige noget som passer perfekt til mig. Superfed distance, hvor der skulle gives max gas fra start til mål. Svømningen foregik i det udendørs 50 meter bassin og de første ca. 300 meter var der masser af slåskampe på banen, indtil jeg heldigvis trak det længste strå og kunne svømme fra de to jeg havde været i infight med. Herefter løb i fuld firspring og på cyklen og indvie min nye enkeltstartshjelm fra Casco ved navn speedair. Jeg ved ikke om det var den nye hjelm, fantastiske cykelben eller nok nærmere en kombination af begge, men uanset hvad så var jeg helt og aldeles flyvende på cyklen både opad de små bakker og i modvinden. De 30 km cykling var ren optur og jeg endte med at holde tæt på 37 km/t. Hurtigt skifte og så ud på de afsluttende 7 km løb, der foregik primært på ujævne grusstier og i mindre grad på asfalt. Jeg formåede at holde fokus hele vejen på de rigtige ting mentalt og følte mig faktisk stærk på løbet, men manglede ligesom bare lige den sidste topfart for at det ville have været perfekt. Årsagen til dette kunne måske være at jeg har kørt hårdt på i 3 uger nu og ingen nedtrapning op til stævnet, "WHO knows", men da denne konkurrence var et mindre delmål frem mod noget større var det ok. Jeg kom i mål som en suveræn nr. 2, efter landsholdstriatleten Michelle Vesterby. Endnu engang en rigtig lærerig konkurrence hvor der er masser af positive ting og ting som jeg bare skal arbejde videre med frem mod årets store mål VM på Hawaii. Det var en rigtig dejlig dag i selskab med nogle fantastiske mennesker, her skal specielt nævnes alle triatleterne fra Viborg Triathlon klub. Næste weekend står den på 1/10 i Ålborg. Det bliver vildt fedt at køre denne distance som noget helt nyt for mig!

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions