lørdag den 10. august 2013

Kæmpe støtte fra mine sponsorer - skal du være min nye sponsor ?

Først og fremmest tusinde tak til mine sponsorer for jeres helt igennem uvurderlig støtte. Det er altafgørende at jeg har jeres opbakning, så jeg kan få opfyldt mine mål og drømme. Stor tak til Hvidbjerg Bank, UJS Biler/KIA Biler, Frost Superbest, Danglas, TRX, Fusion, Brooks, Orca, Squeezy, CEP, Viborg Fysioterapi, Akupunkturklink Viborg og sidst men ikke mindst Runners Corner. For at jeg kan nå det sidste stykke og få helt optimale forberdelsesmuligheder frem mod VM på Hawaii d. 12 oktober, mangler jeg lige præcis dig! Skal du være min sponsor? Ring på 30621524 eller skriv til Betina_schmidt@hotmail.com. og hør nærmere angående hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dit firma med at nå nye højder!

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions