mandag den 26. august 2013

Træning frem mod VM på Hawaii

Træningen frem mod VM på Hawaii, går helt og aldeles efter planen. Masser af dejlige hårde kvalitetstræningspas hver uge, krydret med det mest fantastiske sommervejr jeg har oplevet. Jeg har ikke tidligere oplevet så perfekt vejr i optræningen frem mod Hawaii. De sidste par uger har stået på over 20 timers træning om ugen krydret med arbejde, så der har været masser at se til. Der er stadig masser af dejlig hård træning specifikt målrettet VM tilbage og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i mit livs form på alle mulige områder. 2013 er som tidligere nævnt året hvor jeg satser alt hvad der kan satses for at få indfriet min målsætning til VM på Hawaii. Målet er klar når jeg krydser målstregen på Ali Drive i Kona d. 12. Oktober, så er min krop og det mentale helt og aldeles brugt og der vil absolut ikke være mere tilbage. Jeg har givet alt hvad jeg kan igennem snart mange måneder, optimeret alt hvad der kan optimeres og så må vi se hvad det kan række til. VM på Hawaii d. 12. Oktober bliver for mit vedkommede den hårdeste dag i hele 2013 på både godt og ondt. Det bliver for vildt, men jeg glæder mig og en ting er sikkert, lørdag d. 12. Oktober det er og bliver min dag.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions