mandag den 9. september 2013

Træningslejr på Fuerteventura - Playitas

Så er der næsten gået en lille uge på Fuerteventura, nærmere betegnet Playitas, mit absolut foretrukne træningssted nr. 1. Ugen har budt på solskinstimer i massevis, tonsvis af modvind krydret med sidevind. Temperaturen ligger fast mellem 27-30 grader, så det er intet mindre end perfekt ift. mine forberedelser til VM på Hawaii d. 12. oktober. Jeg har den første uge haft masser af super god kvalitetstræning målrettet lige præcis mig og VM på Hawaii, og det er simpelthen så fedt at få så meget konkurrencespecifik træning sat i banken og bare føle at jeg bliver stærkere dag for dag. Min nye bedste ven er min vægt som jeg har slæbt med fra lille Danmark, så jeg bliver vejet inden, under og efter hvert træningspas for helt specifikt at finde ud af væsketabet undervejs så væske og energiplanen kan sidde lige i skabet når VM afvikles. Der er også rig mulighed for at træne min mentale plan under de timevis lange cykel og løbeture. Tænker ofte at det er godt at jeg træner alene med al den snakken undervejs til mig selv, men en ting er sikkert det virker og jeg ved fra de tidligere år på Hawaii at det mentale er helt og aldeles afgørende og i langt højere grad til VM end noget andet sted i verden. For første gang længe havde jeg også tidligere på ugen en enkelt dag, glæden af at himlen nærmest åbnede sig, men heldigvis var jeg færdig med den lange cykeltur og var påbegyndt det afsluttende løb. Det eneste som egentlig bekymrede mig var de meget høje tordenskrald som virkede som om de kom ganske tæt på, for jeg kunne jo minde mig selv om EM i Frankfurt i 2011 hvor jeg størstedelen af dagen cyklede og løb i øsende regnvejr og kun 11 grader, så var dette trods massiv regn på Fuerteventura jo en ganske behagelig temperatur og jo egentlig ganske fint vejr når man fik vendt det til noget positivt. Som min supertræner Torbjørn Sindballe altid siger, det er dit mindset som er altafgørende og ikke hvad der sker under selve træningen/konkurrencen. Ugen har også budt på superdejlige træningsseancer i 50 meter poolen under åben himmel med udsigt til bjerge og vandet, hvor fedt er det ikke lige, og det giver bare positiv energi i verdensklasse. Vandet i havet er så behageligt varmt at det er rigtig dejligt at svømme uden våddragt så det praktiseres i stor stil. Jeg har under træningen brugt PurePower energidrik med elektrolyt, samt indtaget gels i massevis med enten cola eller melon smag og efter træningen står den på den lækre Recovery Frutti, som smager helt og aldeles fantastisk og som virkelig forkortet restitution tiden så jeg hele tiden er klar til det næste træningspas, som der jo forståeligt er masser af. Varme solskinshilsner fra Playitas.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions