fredag den 11. oktober 2013

Ironman Hawaii VM - 1327

Så er cyklen checket ind, sammen med både cykel og løbeskifte posen. Jeg er velforberedt i verdensklasse som min træner Torbjørn Sindballe siger. Konkurrencen er visualiseret igen og igen. Jeg har trænet en vis del ud af bukserne igennem mange, mange måneder. Jeg har aldrig været så mentalt og fysisk velforberedt før, så det er nu det skal være. Jeg har satset alt hvad jeg kan igennem over 1 år og glæder mig til i morgen lørdag d. 12. Oktober, som jeg er helt sikker på bliver min dag. Samtidig er der selvfølgelig en vis position sommerfugle i maven, men det skal der også være. Jeg håber og tror på at jeg får lige præcis den fantastiske dag som min træner og jeg tror på. Send masser af positiv energi afsted mod Hawaii. Jeg kan følges under www.ironman.com og har startnummer 1327. Aloha fra Hawaii.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions