torsdag den 5. december 2013

Det bedste Behandlerteam og energileverandør til 2014 er klar

Så er de bedste behandlere og min favoritleverandør af energiprodukter på plads til 2014 sæsonen. Jeg fortsætter mit fantastiske samarbejde med Akupunktør Henrik Reinholdt, www.akvi.dk. Byens bedste fysioterapeut Jette Vig, Viborg Fysioterapi, er stadig en vigtig del af mit team. Purepower, er ligeledes i 2014 en fast del af mit team, og dette samarbejde forventer jeg mig rigtig meget af. www.purepower.dk. Jeg er som Purepower ambassadør med til at teste nye produkter, som jeg forventer mig rigtig meget af og har intet mindre end et fantastisk samarbejde med både Nicolaj og Peter. Både Purepower energiprodukterne, Jette Vig og sidst men ikke mindst Henrik Reinholdt spiller en afgørende rolle i mine bestræbelser på hele tiden at udvikle mig, have en krop i balance, mindske mine svagheder, forbedre mine styrker, samt optimering af ernæring før, under og efter træning og konkurrence. De spiller alle en afgørende rolle i mine bestræbelser på at være den bedste atlet som jeg kan være. Jeg glæder mig for vildt til at vi sammen skal nå nye højder i 2014.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions