torsdag den 27. februar 2014

Fuerteventura - Here I come

Så er der nedtælling til årets første træningslejr på Fuerteventura. Det er så absolut mit favorit træningssted. Jeg glæder mig for vildt til igen at cykle i massiv modvind, op og ned af de stejle bjerge, og opleve masser af dejlig sol og varme. Løbeturene går helt sikkert igen ud til fyret, hvor der er alle de bedste stigninger man kan tænke sig. Svømningen er ekstra fed da den foregår i 50 meter pool under åben himmel med udsigt til både bjerge og havet. Det bliver ikke bedre. Jeg rejser som sædvane med Apollo og bor på Playitas. Med i kufferten er selvfølgelig også mine favorit Purepower produkter, som skal indtages i rå mængder med god samvittighed, så træningen kan gå op i en højere enhed. Det bliver for fedt.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions