mandag den 26. maj 2014

Træningslejr- 1/2 IM Fuerterventura - DM i duathlon

Så er årets første konkurrencer overstået. Årest første konkurrence blev 1/2 IM på Fuerteventura, som afslutningen på 14 dages hård træningslejr. Da jeg tilmeldte mig stævnet tilbage i december, synes jeg det var en super ide,men må nok sige at det blev en meget hård konkurrence i alle henseender. Min træner og jeg troede faktisk at jeg ville have noget at skyde med, men ak og ve sådan skulle det ikke gå. Var mentalt klar på det meget urolige vand, men fik alligevel en meget dårlig start, som desværre betød at jeg blev hægtet af den gruppe jeg normalt ville kunne følge, men en udfordring er til for at blive løst, så måtte jeg jo bare igang med det hårde arbejde, og arbejde mig op igennem feltet på de 1,9 km svømning. Desværre fik jeg ikke indhentet den gruppe jeg blev hægtet af i starten, men kom op ad vandet i en hæderlig tid, men havde selvfølgelig tabt en del tid på den dårlige start. Herefter en meget lang løbetur inden et hurtigt skifte til cyklen, og derefter afsted på cyklen, nu skulle der gives max gas, troede jeg, hvilket også lykkedes de første 30 minutter, hvorefter gassen gik af ballonen, og kroppen føltes træt, tung og energiforladt. Jeg kæmpede det bedste jeg har lært og fik arbejdet rigtig godt med det mentale fokus på energi og væskeindtaget undervejs. Kroppen kunne bare ligesom ikke presses den dag, så cykeltiden blev selvfølgelig derefter. Hurtigt skifte til løbet, jubii, masser af vind og dejlige lange bakker lige noget for mig, men bare ikke lige den dag. Jeg kæmpede igen det bedste jeg havde lært, men kroppen ville bare ikke være med. Den første km opad cykelstien var virkelig hård, og jeg som plejer at elske at løbe opad den bakke, det var flere downs end ups undervejrs på de 21 km og da løbeturen hjemad både på første og anden runde blev krydret med masser af modvind, var det som om kroppen slet ikke kunne være med mere. Jeg fik kæmpet mig i mål i en meget langsom 1/2 marathontid, men fik arbejde rigtig godt undervejs med det mentale fokus på ernæringen. Alt i alt en meget hård og vild lærerig konkurrence. Jeg måtte jo sande at kroppen kun kan presses til et vist punkt. 14 dage derefter var der DM i duathlon på hjemmebane i Løvel på distancen 10-40-5, og her var både min træner og jeg ret overbevidste om at jeg nok var frisk igen, men nej det var jeg overhovedet ikke. De første 10 km blev løbet i en tid, som jeg ikke har løbet i mange år, og jeg måtte virkelig grave dybt og arbejde med mig selv mentalt, De 40 km cykling som var på en lettere kuperet rundstrækning kom jeg hærdeligt igennem uden overhovedet at være i nærheden af hvad jeg kan præstere, derefter var det ren overlevelse de sidste 5 km. Jeg fik kæmpet mig til en hærdelig 3. plads i min aldersklasse. Konklusionen må være at træningslejren som heldigvis var A prioritet fra starten gik helt og aldeles efter planen, men at kroppen simpelthen var for træt både til 1/2 IM Fuerteventura og DM i Duathlon. Konkurrencerne blev dermed rigtige gode træningspas hvor jeg fik arbejet meget med det mentale og ernæring og væskeindtaget og kan selvfølgelig bruges konstruktivt fremad. Nu glæder jeg mig til at jeg får stor bonus af al den hårde træning og konkurrence og at jeg bliver frisk, så skal kroppen nok præstere og det glæder jeg mig vildt meget til.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions