søndag den 6. juli 2014

Dansk mester på 1/2 Ironman - hurtigste age Group kvinde - top 6 over all

De sidste to måneder har stået på rigtige mange hårde træningstimer, krydret med en del konkurrencer uden nedtrapning, og pyh ha der har været hårdt og jeg har ind i mellem tvivlet på om jeg nu kunne nå at blive frisk til dagens danske mesterskab på 1/2 Ironman i Ålborg. Supercoach Torbjørn Sindballe havde godt nok forsikret mig om at benene ville være friske. Svømningen gik faktisk helt efter planen, uden de vilde slåskampe og de perfekte ben at ligge bag det meste af vejen, og vigtigst af alt uden at bruge for mange kræfter. De første par km på cyklen i roligt tempo, og så blev der ellers lukket op for sluserne, der var intet mindre end diamanter i benene, og jeg oplevede faktisk kun meget korte kriser undervejs. Løbet derimod skulle vise sig at blive en udfordring af de store. De første 5,25 km ud til 1. Vendepunkt gik langt fra planen, mens de næste 5,25 km indtil 2. Vendepunkt gik super, og som dagen skred frem og det blev meget varmt og trykkende begyndte jeg at have store udfordringer på specielt de sidste 10,5 km. Fordelen ved at være forreste age Group kvinde, var at jeg hele tiden alligevel var nød til at presse mig selv det jeg kunne både fysisk og mentalt, samtidig kunne jeg dog også se at de andre kvinder også led i varmen, og jeg ville gøre alt for ikke at blive hentet af de yngre. Missionen lykkedes, jeg vandt min aldersklasse i suveræn stil, blev hurtigste age Group kvinde og nr. 6 af alle kvinder, med 5 elite kvinder foran og kun sølle 5. Sek. til femtepladsen. De sidste 10,5 km blev aldrig prangende og de 21 km løb var langt fra hvad træningen har vist jeg kan. Til det er der kun en ting at gøre, arbejdshandskerne må på og så skal der arbejdes meget målrettet med at flytte mit løbeniveau længere opad frem mod næste stævne. Bortset fra løbet gik alt andet helt efter planen og når man bliver hurtigste age Group kvinde er det vel egentlig godkendt. Nu en uges rolig træning, inden den hårde og intensive træning frem mod årets helt store mål går igang.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions