torsdag den 7. august 2014

Nedtælling til årets helt store mål, Ironman Copenhagen

Nu er jeg for alvor gået ind i den afsluttende fase frem mod et af årets helt store mål, Ironman Copenhagen. Der er kun 17 dage tilbage inden en forhåbentlig rigtig festdag finder sted. Der er kun ganske få hårde træningspas tilbage inden nedtrapningen for alvor finder sted. Har for nylig været i Sydfrankrig, hvor den stod på masser af cykelkilometer op og ned af bjergene, svømning i fantastisk lækkert tyrkis blå vand, samt masser af tid i løbeskoene, i den vildeste varme, hvor væske og ernæringsstrategien for alvor blev prøvet af. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse. Jeg er forberedt på verdensklasse niveau med min supercoach Torbjørn Sindballe ved roret. Jeg har afprøvet cykelruten til selve stævnet. Der er pt. Massiv fokus på restitution, så jeg er hyppig gæst hos byens bedste akupunktør Henrik Reinholdt, som hele tiden sørger for at min krop er i balance. Jeg glæder mig vildt meget til for første gang siden 2001 at køre Ironman på dansk jord. Det bliver helt sikkert ligesom at have hjemmebanefordel og vildt fedt. Søndag d. 24 august er og bliver min dag, en festdag for den velforberedte, som min tidligere træner Morten Sørensen altid sagde.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions