søndag den 21. september 2014

Find glæden i træningen!

Pyh ha da jeg i sin tid planlagde to ironman stævner indenfor forholdsvis kort tid lød det som en helt fantastisk ide, også selvom jeg stillede store forventninger om at præstere maksimalt til begge stævner. Jeg må dog indrømme at tiden efter Ironman København har været præget af mental træthed og ikke som man kunne forvente fysisk træthed. Årsagen til at jeg faktisk ikke har været speciel fysisk træt efter Ironman København er helt sikkert at jeg kørte et pænt stykke fra det niveau jeg havde vist igen og igen på både cyklen og løbet og til stævnet. Nej det som specielt den sidste 1,5 uge har fyldt meget i hovedet er den mentale træthed jeg har oplevet og hvor jeg helt basalt faktisk på en eller anden måde havde mistet glæden ved træningen. Når man nu snart skal lave den mest optimale præstation så er det ikke den bedste cocktail og heldigvis har jeg bare den for mig bedste træner i Torbjørn Sindballe, så vi fik justeret træningen derefter og vupti i løbet af få dage var jeg igen tilbage på sporet og glæden er stille og rolig vendt tilbage. Jeg har altid sagt at glæden ved sporten og motivationen for mig er altafgørende for at jeg kan præstere på allerhøjeste niveau. Nu ser jeg virkelig frem til årets absolut vigtigste stævne for mig. Der er nogle enkelte hårde og kortere træningspas tilbage inden nedtrapningen begynder. Jeg glæder mig nu rigtig meget til at afprøve en anderledes race plan og se om ikke lige præcis det er det som skal til for at jeg kan få den helt store festdag.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions