fredag den 26. juni 2015

Allergi med astmalignende symptomer - træthed- træthed og så lidt mere træthed i kroppen.

Jubii, så er jeg endelig langt om længe blevet udredt efter at have fået taget både røntgen billeder, taget blodprøver, og diverse test med Peak flow meter og medicinsk afprøvning. Jeg har intet mindre end tårnhøje værdier ift. specielt birkpollen allergi, hvor specielt lungerne og dermed min vejrtrækning har været påvirket. Dette har givet mig store udfordringer ift. træning og konkurrencer specielt i april, maj og juni måned. Jeg har været træt som et alderdomshjem, og været udfordret maksimalt i mange træningspas i de 3 førnævnte måneder, pga. ovenstående. Min lungefunktion viste sig desværre at være pænt nedsat, men til gengæld har jeg et vildt stærkt hjerte. Har igennem ca. 1,5 uge nu taget et hurtigt virkende præparat inden hvert træningspas og sikke en forskel. Fremadrettet skal jeg ligeledes tage to andre præparater dagligt for at få lungefunktionen helt tilbage til normalen og fjerne de allergiske symptomer. Det bliver så vildt når jeg er medicineret som kroppen har brug for, "just wait and see". Præparaterne er selvfølgelig lovlig at tage, har undersøgt det ift. antidoping Danmarks lister. Nu kan det kun gå en vej og det er fremad. Jeg glæder mig for vildt til at vise mit niveau til Ironman Germany i Frankfurt lige om lidt.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions