torsdag den 31. december 2015

Tusinde tak til sponsorer og samarbejdspartnere i 2015

Kæmpe tak til alle mine sponsorer i 2015. Uden jer havde jeg ikke været i stand til at lave de ting jeg gør. Mange tak til Danish Tri Racing sponsorerne, Trek, Plussocks, Coach & Bikefit, Bontrager samt Biomekanikeren. Kæmpe tak til de bedste lokale sponsorer der findes, Danglas, AC Hydraulic, DigiSource, TRX, Purepower, Viborg Fysioterapi, Arbejdernes Landsbank, Runners Corner Viborg. Derudover et kæmpe tak til den bedste mental coach der findes Mogens K. Jensen, " The sky is not the Limit". Kæmpe tak for et forrygende samarbejde med byens bedste akupunktør, Henrik Reinholdt, for altid at sørge for at kroppens energidepoter ikke er helt tømte og for at hjælpe med at holde mig skadesfri. Derudover skal der også lige en stor tak til super godt samarbejde med Lars og Mønsted Cykelforretning, for igennem hele 2015 at holde mine cykler 100% skarpe. I den nærmeste fremtid vil jeg løfte sløret for de fantastiske sponsorer der hjælper mig i 2016 sæsonen, hvor der også er blevet plads til nye sponsorer. I 2016 vender jeg tilbage med fornyet styrke, astma diagnosen er langt om længe fastlagt og når der kommer 100% styr på min medicinering, så bliver jeg igen flyvende. Jeg er sikker på at jeg og mit team, samt sponsorer når nye højder i 2016. Som Mogens altid siger, " The sky is not the limit".

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions