onsdag den 15. marts 2017

Ny sponsor i 2017 - Lykke Sport

Jeg har i år ændret lidt på min sponsor sammensætning, og der er således kommet nye fantastiske sponsorer med på banen. Uden mine sponsorer, ville jeg ikke kunne performe som jeg gør, ingen tvivl om det. Nyeste skud på stammen i forhold til våd dragter, badedragter, svømmeudstyr og sidst men ikke mindst mit konkurrencetøj er Torben Lykke fra firmaet Lykke Sport. For første gang nogensinde skal jeg konkurrere og træne i tøj som passer lige præcis til mig og hvor der er taget højde for at jeg er en kvinde. Mærket er det fede franske mærke Z3ROD og jeg glæder mig så vildt meget til at teste det af både i træning og under konkurrencer. http://www.lykke-sport.dk/

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions