mandag den 5. februar 2018

Årets første træningslejr på Fuerteventura

Årets første træningslejr er veloverstået. Turen gik vanen tro til Fuerteventura og Las Playitas. Denne gang var primær fokus svømning og cykling i prioriteret rækkefølge. Det blev til mere end 10 timer i det skønne 50 meter udendørsbassin, og nogle ganske vindblæste cykelture rundt på øen. Svømning har i en del år været min svageste disciplin og i efteråret tog jeg en beslutning om at det ville jeg med benhårdt arbejde ændre på, og jeg kan mærke uge for uge en forbedring, hvem ved, måske bliver jeg alligevel en lille strømlinet fisk i vandet en dag. Da mit baglår stadig ikke er 100 % var løbemængden reduceret til et passende niveau. Må dog indrømme at jeg aldrig havde drømt om at overbelastnings skaden i mit venstre baglår ville tage mere end 6 måneder om at hele op, og så alligevel, efter at have stillet til start både til EM (skaden opstod akut kun 1 uge før EM) og VM på Hawaii med et ben der reelt ikke var stærkt nok, ja så kommer regningen bagefter. Tålmodighed er uden tvivl nøgleordet i dette tilfælde og jeg lærer stille og roligt at blive bedre og bedre til at lytte efter min krop. Bedre sent end aldrig, og har bestemt at dette var den sidste alvorlige skade jeg har....

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions