onsdag den 14. marts 2018

Brugen af det danske energiprodukt PUREPOWER UNDER TRÆNING

Jeg bruger PUREPOWER mange gange i løbet af ugen. Så snart jeg træner med højintensitet, som mine træningspas på hometraineren (de fleste cykeltræningspas foregår indenfor pt. på grund af det danske vejr) bruger jeg forskellige produkter fra PUREPOWER til at få tilstrækkelig kulhydrater under træningerne, både for at have energi nok til selve træningen og i lige så høj grad så jeg er i stand til at træne senere samme dag eller dagen efter igen. Kontinuitet i træningen og energiindtaget, dag, efter dag, måned efter måned er nøglen til succes, både på kort og lang sigt. Jeg har en ekstrem høj svedrate og derfor vælger jeg altid en af følgende kombinationer, hvor der er elektrolytter i. Mine favoritter er PUREPOWER Carbo Race elektrolyt , hvor jeg indtager hvad der svarer til min egen krops vægt i kulhydrat pr. time. Andre gange vælger jeg at indtage en kombination af PUREPOWER carbo race neutral, og tilsætter 2 stk. Hydro plus tabletter med citrus smag . For mig har det absolut topprioritet at de forskellige smagsvarianter smager rigtig helt igennem fantastisk. God fornøjelse med at indtage de forskellige energiprodukter fra PUREPOWER.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Free Host | lasik surgery new york | cpa website solutions